zwarte magie Marlid

Zwarte magie.

 

Zwarte magie wordt en werd aangewend om met behulp van kwade krachten macht te verkrijgen over mensen en situaties. Tevens om mensen kwaad te doen. Het is een vorm van donkere energie die niet uit het Licht komt. Er kan iemand uit jaloezie of uit wraak naar iemand gaan die zwarte magie beoefent. Overal ter wereld wordt wel een bepaalde vorm van zwarte magie uitgeoefend, in het ene land meer dan het andere. Er worden rituelen uitgevoerd. Het is van alle tijden en heeft vele namen, zoals voodoo, zwarte hand, guna guna. 

Het is een zeer kwalijk iets. Er valt niet mee te spotten, er kan veel schade worden aangericht, zelfs ongeboren vruchten kunnen afsterven. Mensen kunnen ziek worden, ongelukkig worden en zelfs doodgaan. Zwarte magie kan ook van generatie op generatie overgaan.

 

Men kan in dit leven ook last ondervinden van zwarte magie uit een vorig leven. 

Het is ook mogelijk dat u zelf aan zwarte magie heeft gedaan in een vorig leven en bepaalde verbonden heeft afgesloten met negatieve energieën om hulp van hen te krijgen. Die kunnen u in dit leven gaan dwarsbomen als u voordat u geboren werd in dit leven ervoor heeft gekozen om nu voor het licht te gaan werken. Deze negatieve energieën kunnen er voor zorgen dat onder andere uw spirituele ontwikkeling op een gegeven moment stagneert. U komt niet verder in uw leven op diverse vlakken. Het probleem is dat men zich niet meer kan herinneren dat men ooit zelf met deze zwarte magie heeft gewerkt. Dit is dan aan sommige mensen moeilijk uit te leggen, vooral als zij nu lichtwerker/therapeut zijn en andere mensen helpen. Vergeet echter niet dat iedereen levens gehad heeft waarin men niet zo braaf is geweest, deze lessen hebben we als ziel allemaal willen leren.

 

Ik hou me niet bezig hoe deze magie werkt en hoe je er mee kunt werken. Weghalen kunnen we dit niet, we neutraliseren deze alleen met behulp van mijn gespecialiseerde helpers uit het Licht. Naast deze helpers werken we ook met speciale Ankhen en speciale symbolen.

Nadat deze energieën geneutraliseerd zijn, is het zaak om u iedere dag te reinigen en te beschermen om herhaling te voorkomen. Zelfredzaamheid en onafhankelijkheid staat op de eerste plaats bij mij. Ook is het mogelijk om voor uw gemak een sieraad van u zelf dat u iedere dag draagt, te laten inwijden door mij voor bescherming. Hierdoor hoeft u niet iedere dag aan dit beschermen te denken.

Scroll naar boven