karma energetisch reinigen Marlid

Karmische banden

Het kan zijn dat er bepaalde hinderlijke energieën bij je zitten waarmee je een negatieve karmische band hebt. Dit betekent dat je in vorige levens een negatieve band met één of meerdere entiteiten heeft opgebouwd. Deze zijn dan nog steeds aan je gebonden, onder andere omdat ze wraak willen.

Een voorbeeld: Je hebt in een vorig leven iemand kwaad gedaan. Deze persoon is overleden, maar is nog niet naar het licht gegaan. Hij/zij zit als het ware aan je vast omdat hij/zij wraak wil. Het is zaak voor mij om te kijken in welk leven dit ontstaan is en waarom deze karmische entiteit nog bij je zit. Je mag gaan vergeven wat je deze entiteit ooit hebt aangedaan en mag je je zelf vergeven. Na deze vergeving kunnen de banden worden verbroken en kan deze entiteit alsnog naar het licht. Dit voelt voor jullie beiden als een bevrijding. Hierbij maak ik gebruik van speciale instrumenten die de koorden tussen jullie beiden verbreken.

Ook hinderlijke energetische koorden van levende personen kunnen door middel van een speciale Ankh verbroken worden. Koorden die meestal vele levens geleden ontstaan zijn en die je tegenhouden op je levenspad. Een karmisch koord tussen jou en een bepaald (levend) persoon kan zeer hinderlijk zijn. Je vervalt steeds in een zelfde patroon, bijvoorbeeld je valt steeds op verkeerde partners of er komen steeds dezelfde blokkerende thema’s op je pad.

Scroll naar boven