Image by Manuel Sandoval

Werkwijze

In geval van:                     

  • Huisreiniging
  • Reiniging persoon
  • Vloek
  • Zwarte magie

Werk ik samen met een vriendin/collega.

Meestal moeten wij voor het energetisch reinigen van een huis of gebouw naar je toekomen. Heel af en toe kan het reinigen door ons ook op afstand gebeuren.

Naast je adres dienen we ook de namen van de bewoners te weten en of er huisdieren aanwezig zijn. De dieren kunnen ook last hebben van negatieve aanklevingen en worden dan ook door ons gereinigd. We hoeven niet in iedere ruimte van je huis/gebouw te komen.

Voor het reinigen van personen hebben we alleen de naam nodig. We hoeven geen foto. Je hoeft tijdens het reinigen geen speciale dingen te doen. Soms kan het reinigen van de persoon op afstand gebeuren, maar meestal vindt dit plaats in de praktijk of bij je thuis. Nadat je gereinigd bent en wij je zwakke punten/blokkades hebben helpen aanpakken, dien je je eigen iedere dag af te schermen. Je leert van ons een beschermingsoefening en we leren je hinderlijke koorden te verwijderen om herhaling te voorkomen.

Reinigen van huizen/personen: We werken in een straal van ongeveer 250 km vanuit Echt en de voorrijkosten bedragen 0,30 cent per kilometer.

We werken niet met salie, maar met onze helpers uit het Licht. Deze zijn gespecialiseerd in het aanpakken van negatieve energieën. Met behulp van een door ons op een speciale manier ingewijde Ankh, diverse symbolen en een speciale pendel reinigen wij uw woning. Daarna lopen we, indien gewenst, door de woning met rook van Palo Santo (heilig hout). Dit is echter niet noodzakelijk.

Indien gewenst kan ik je woning nakijken op de aanwezigheid van aardstralen en wateraders met behulp van een wichelroede. Indien aanwezig, neutraliseer ik deze. Hiervoor heb ik een eenvoudige plattegrond van het huis nodig. Deze mag zelf getekend zijn. Het neutraliseren is inclusief.

Ook is het altijd noodzakelijk om in gevallen van zwarte magie naar de praktijk toe te komen of dat wij naar jou toe komen. 

Ik streef er naar om je niet afhankelijk van mij te maken. Dit is voor beiden niet prettig en kost je veel geld. Na een reiniging op afstand of in mijn praktijk pak ik de oorzaak (zwakke plekken) bij je aan door middel van een consult. Zo wordt je sterker en kunnen negatieve energieën niet zo gauw meer aankleven, vooral in combinatie met het doen van beschermingsoefeningen. De blokkades kunnen ontstaan zijn in dit leven of in vorige levens. Behandeling hiervan vindt plaats in mijn praktijk. Indien je aanvullend verzekerd bent, kun je deze consulten geheel of gedeeltelijk bij je zorgverzekeraar declareren. Dit zijn namelijk energetische behandelingen of psychosociale behandelingen. Het ligt aan de situatie hoeveel behandelingen je nodig hebt. Dit is meestal 3 tot 4 behandelingen.

Om besmetting in de toekomst te voorkomen, dien je tevens dagelijks beschermingsoefeningen te doen. Deze leer je van mij. Ze zijn net zo noodzakelijk als iedere dag tandenpoetsen. Dit moet ook dagelijks gebeuren, anders krijg je gaten in je tanden en in dit geval in je aura. Zo kunnen de negatieve energieën weer gemakkelijk aanhechten.

Voor je gemak kunnen we je eigen sieraad, zoals ring, armband of ketting (mits geschikt) inwijden met specifieke lichtenergieën. Biedt bescherming tegen alle negatieve energieën tussen de behandelingen door of om je in alle vrijheid de ruimte te geven aan je zelf te werken, zonder dat je gesaboteerd wordt door negatieve energieën. Het is ideaal als je er niet iedere dag aan denkt om beschermingsoefeningen te doen of als je het te omslachtig vindt om ze iedere dag te doen.                  

energetisch reinigen Marlid

Reviews

Na de reiniging van ons huis voelt alles veel rustiger. Het huis voelt nu eindelijk aan als ons huis en niet meer als het huis van de vorige bewoners. Heel fijn!
Tim H.
Onze jongste dochter was bang op haar kamer, ze wilde alleen maar nog tussen ons in slapen. Via via kwam ik bij Marlid en zij hebben het hele huis gereinigd. Ook moesten we het bed op een andere plek neerzetten vanwege aardstralen. Onze dochter slaapt weer probleemloos in haar eigen bed. Gelukkig!
Suzanne L.
De laatste tijd ging alles mis in ons leven. Het bleek dat er iemand zwarte magie op ons gezin had laten toepassen. Ik wist meteen wie. Via een kennis is Marlid op mijn pad gekomen. Ze hebben alles geneutraliseerd en tevens ons huis gereinigd. Het voelt een stuk beter! Bedankt.
energetisch reinigen Marlid
Marij M.
Ik kwam niet meer verder met mijn spirituele ontwikkeling. Net of ik tegen werd gehouden. Lidy zag dat er karmische blokkades zaten en dat er negatieve energieën aanwezig waren bij mij. Nadat ik behandeld was, voelde ik me veel lichter. Ik kan nu weer verder op mijn pad. Heerlijk!
energetisch reinigen Marlid
Eva L.
Scroll naar boven