Energetische koorden Marlid

Energetische koorden.

Energetische koorden worden aangelegd tussen jou en andere levende wezens, ook dieren. Er kunnen ook nog van deze koorden bestaan tussen iemand en dode wezens. Deze koorden hoeven niet persé negatief te zijn. Er bestaan ook koorden vanuit ons hart naar onze ouders of partner etcetera en die kunnen ook zeker positief zijn. Als de energetische koorden goed voelen, hoeven ze niet weggehaald te worden.

Echter, iedere dag komen we in aanraking met andere levende wezens en kunnen er negatieve koorden ontstaan. Er zijn mensen die bewust of onbewust een soort energetische haak uitgooien en door middel hiervan energie van je aftappen. Energetische koorden bevinden zich vaak in je chakra’s. Je staat altijd in verbinding met de mensen en dieren om je heen. Soms zijn er ook energetische koorden buiten je chakra’s. Er kunnen vandaag de dag gemakkelijk hinderlijke koorden ontstaan door social media etcetera. Met een speciale Ankh spoor ik deze koorden op en verbreek ik deze.

Soms is er al vele levens geleden een hinderlijk, negatief koord aangelegd tussen jou en een andere persoon. Deze persoon komt dan in veel levens op je pad. Dit zijn dan karmische koorden. Met de Kosmische Schijf spoor ik deze koorden op en help ik deze te verbreken.

Het is zaak om je na het verbreken van deze negatieve energetische koorden te reinigen. Iedere avond. Ik leer je deze oefening nadat ik de koorden die weg mogen, verbroken heb. Zo heb je de regie zelf in handen, want dat is waar ik naar streef. Jij bent uiteindelijk degene die verantwoordelijk is voor je welbevinden en zodra je de koorden hebt leren voelen of zelfs zien, dan kun je jezelf heel goed helpen. Je bent je dan bewust van dit fenomeen.

Scroll naar boven